BÆREDYGTIGHED

– Vi tænker ansvarligt i alle processer

PRODUKTER MED OMTANKE

HVORDAN TAGER VI ANSVAR?

Hos Borg & Bigum vægter vi bæredygtighed højt. Vi uddanner os løbende for at holde os opdaterede på ny viden og tendenser – det skylder vi vores miljø, medmennesker og ikke mindst vores kunder.

I stedet for at fælde hele og halve skove for at sende kataloger ud har vi i stedet valgt at støtte op om den almennyttige organisation Plant et Træ – en dansk organisation, der planter træer over hele Danmark til gavn for miljøet og os mennesker. 

 

Vi genbruger vores papkasser og emballage i dagligdagen. Genbrug af emballage giver rigtig god mening for os, da vi, udover at spare miljøet for en masse unødigt pap og transport fra/til, også sparer både tid og penge. Tiden bruger vi på bedre og hurtigere service og pengene til at optimere processerne.

Som kunde hos Borg & Bigum, støtter du helt automatisk op om de gode formål.

ECO HOUSE – EN BÆREDYGTIG PARTNER

Borg & Bigum har gennem flere år haft et tæt samarbejde med EcoHouse, der lige fra den spæde start har vejledt os gennem bæredygtighedsjunglen til gavn for os og vores kunder. Når der opstår tvivlsspørgsmål inden for bæredygtighed, har vi EcoHouse i ryggen til at anvise os i alle aspekter. EcoHouse har medvirket i kundearrangementer som ekstern foredragsholder samt gennemført flere interne kurser for Borg & Bigums medarbejdere. EcoHouse står endvidere for Borg & Bigums årlige ISO-certificering inden for standarderne 9001 og 14001 ved interne og eksterne audits, der sikrer, at vi til hver en tid overholder og efterlever de udstukne krav om kvalitet.

Besøg ECO HOUSE her »

Læs mere om vores ISO-certificeringer her »

MEDLEM AF FSC

Borg & Bigum vil være med, der hvor vi kan gøre en forskel, og er derfor indgået medlemskab hos FSC, som udfører et fantastisk vigtigt job for verdens skove og befolkningen omkring dem. Vi lægger derfor stor vægt på samarbejde med leverandører, der tager aktiv stilling til klima, ressourcer og samfundsøkonomisk ansvar – herunder selvfølgelig FSC-certificerede virksomheder. 

 

MEDLEM AF ELRETUR

Borg & Bigum tager problemerne med de voksende mængder af skrottet elektronik meget alvorligt. Derfor er vi medlem af Elretur som sikrer en forsvarlig behandling af udtjente elektriske produkter. Se vores certifikat ved at klikke HER or IN ENGLISH