FIRMAGAVER

– Unikt udvalg af de flotteste gaver til alle anledninger

GAVER TIL ALLE ANLEDNINGER

GAVER DER GØR EN FORSKEL

Bigum tilbyder firmagaver til alle anledninger til både kunder, ansatte og samarbejdspartnere.
Vores showroom forvandles hvert år til et sandt gaveunivers af kendte mærkevarer, unikke specialproducerede varer og delikatessepakker. Udvælg her de gaver, der passer perfekt til din virksomhed og medarbejdere.

Vi leverer firmajulegaver, kundegaver, anledningsgaver og andre sæsonbetonede gaver til virksomheder, foreninger og institutioner – både med og uden logo. Gå til
firmagavernu.dk for at se alle vores skønne firmagaver til alle lejligheder

Eksklusive produkter hos Borg & Bigum. Find et stort udvalg af lækre firmagaver, der eksklusivt forhandles af Borg & Bigum. Borg & Bigum har indgået samarbejder med forskellige leverandør, der gør at varerne er helt unikke og kun forhandles hos Borg & Bigum. 

Her er noget for enhver smag, og du finder nemt en helt unik firmagave til dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vores gavesortiment indeholder eksklusive designvarer, som du ikke finder andre steder.

LAD DINE KOLLEGER VÆLGE SIN EGEN GAVE

KØB ÅRETS FIRMAGVER

GAVEUNIVERSET

Lad dine kolleger vælge deres egen gave

Gaveuniverset er en valggaveshop, hvor du med få klik nemt selv bygger netop det gaveudvalg, der passer perfekt til dine kolleger – og anledning. Du vælger det tema, priskategori og kan tage udgangspunkt i vores færdigbyggede shops, hvorfra du lynhurtigt skræddersyr din egen valggaveshop ved at fjerne eller tilføje produkter.

Besøg Gaveuniverset »

 

SAMME GAVE TIL ALLE

Eksklusivt udvalg af firmagaver fra øverste hylde

På vores webshop præsenterer vi et stort udvalg af eksklusive gaver til alle anledninger. Her finder du noget for enhver smag, i alle prisklasser og naturligvis fra landets førende mærkevareleverandører.   Vores dedikerede gaveteam sørger for alt det praktiske, så du får markedet bedste gaver, sikkert leveret med styr på alle detaljer.

Gå til webshop »

VORES UNIKKE PRODUKTER

Borg & Bigum har indgået eksklusive samarbejder med flere forskellige leverandører, som leverer varer udelukkende til Borg & Bigum. Vi tilbyder noget for enhver smag, og du finder nemt en helt unik firmagave til dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, der ikke kan anskaffes hos andre gaveleverandører.

Borg & Bigum leverer de flotteste firmagaver, når medarbejdere, kunder eller andre samarbejdspartnere skal forkæles. Vores eksklusive gavesortiment indeholder unikke designvarer inden for interiør, lyd, rejse og køkkenredskaber og meget mere. 

Lad dig inspirere ovenfor og vælg den helt rigtige firmagave til dine ansatte. 

VORES PROCESSER ER 

ANSVARLIGE

Med fokus på både klima, miljø, sundhed samt ordnede forhold og ligestilling for alle mennesker.

#ANSVARLIGHED 

GAVER MED OMTANKE FOR MILJØET

Giv en firmagave eller firmajulegave med fokus på miljøet. Vi tilbyder et væld af gaver, der er produceret med ansvarlighed og omtanke for miljøet. Disse gaver findes inden for alle produktkategorier og i alle prisniveauer.

Lægger I også vægt på holdbarhed, kvalitet og ikke mindst genanvendelighed? 

Det gør vi – og vi har derfor sammensat et unikt sortiment af lækre firmagaver og firmajulegaver, der alle har fokus på og er produceret med omtanke for miljøet. En firmagave produceret med ansvarlighed sætter et positivt aftryk på både gavemodtager og vores alle sammens klode.   

Find nemt vores firmagaver, der er fremstillet med tanke på miljøet ved at følge det grønne blad, der ligger direkte på produktbilledets nederste venstre hjørne.

Et eksempel kunne være denne højtaler fremstillet i genbrugsmaterialer.

 

 

GLAD DESIGN

ET HELT UNIKT SAMARBEJDE

I forbindelse med optagelsen i den Sociale Kapitalfont indgik Borg & Bigum samarbejdet med Glad Design. Hos Borg & Bigum er vi meget stolte af vores samarbejde med Glad Design, der gennem flere år har lagt unikke streger til udvalgte produkter.

På Glad Design arbejder mennesker med og uden et handicap side om side – i mødet mellem spontanitet og grafisk håndværk opstår noget ganske særligt.

Siden 2017 har vi haft fornøjelsen af at give de glade streger videre til vores kunder både i form af bl.a. tekstil, julesække og bæredygtige juleæsker.

Borg & Bigum tror på at alle mennesker, med de forskellige forudsætninger, de nu engang har, er et aktiv, der er med til at forme vores samfund. Med Glad Design bidrager i den grad til et gladere, sjovere, mere farverigt og meget mere inspirerende samfund. Besøg Glad Design her.

#SOCIAL ANSVARLIGHED

VORES SOCIAL ØKONOMISKE DIVISION

Borg & Bigum deltog i 2016 i Den Sociale Kapitalfonds Social StartUp program for at kickstarte rejsen til at blive en virksomhed med social ansvarlighed. I dag har Borg & Bigum en socialøkonomisk division, der målrettet arbejder hen imod at øge vores socialøkonomiske aktiviteter.

OM DIVISIONEN

DET SKAL GIVE MENING AT GIVE

Divisionen arbejder for at kunne give flere mennesker med forskellige udfordringer tilbuddet om et meningsfuldt job. Det er et tiltag, vi fokuserer på, fordi det er fornuftigt. Mennesker på kanten af arbejdsmarkedet får mulighed for at blive helt eller delvist selvforsørgende samtidig med, at Borg & Bigum kan få løst nogle opgaver mere hensigtsmæssigt. Endelig oplever alle glæden ved at være en del af fællesskabet og bidrage til en god arbejdsplads.

JULEPAKKERIET GØR EN FORSKEL

Borg & Bigum danner hvert år et team til årets julepakkeri. I samarbejde med bl.a. Gentofte Kommune og Meaningful Business Group, udvælges en række personer, der på den ene eller anden måde er socialt udsatte og har brug for en meningsfyldt hverdag for at komme på fode igen. Disse personer indgår i teamet på lige fod med vores faste pakkemedarbejdere.

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

De deltagende har blandt andet været kontanthjælps modtagere, der alle havde været uden for arbejdsmarkedet i l ængere tid. Efter endt projekt er langt de fleste kommet i arbejde igen. Dermed havde samarbejdet i høj grad gjort en forskel for begge parter.

#UNIKKE GAVER

EGEN PRODUKTION

– Hvert år producerer vi helt unikke produkter eksklusivt til Borg & Bigums kunder.