OM BORG & BIGUM

– Vi skaber effektfulde relationer gennem promotion, beklædning og firmagaver.

DIN KREATIVE SAMARBEJDSPARTNER

KREATIV SPARRING SKABER EFFEKT

Borg & Bigum udvikler reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver, der skaber effektfulde relationer for virksomheder i alle størrelser.

Siden 1984 har vi hjulpet vores kunder med at styrke deres profil, og i dag er vi blandt de førende inden for udvikling og salg af promotionartikler, profilbeklædning og firmagaver i Danmark.

Hos Borg & Bigum tager vi altid udgangspunkt i kunden og søger den optimale løsning – om der er tale om en simpel kuglepen, den perfekte gave eller et specialdesignet eller nyudviklet produkt. Fra den indledende dialog til levering og evaluering bidrager vi med nytænkning og løsninger, der altid understøtter vores kunders ønsker om branding og positionering i markedet. Ønskes et bæredygtigt fokus, sørger vi til hver en tid for at alle krav overholdes og nødvendig dokumentation indhentes. 
Vi ønsker at være anerkendt som branchens mest innovative og professionelle sparringspartner, når det kommer til at vælge produkter, gaver og løsninger, der skaber glæde, styrker vores kunders image og øge deres bundlinje.

Vi er omkring 40 medarbejdere og har specialister inden for bl.a. idé- & konceptudvikling, design, sourcing & indkøb, logistik og e-commerce. Det gør, at vi er værdiskabende i alle vores processer, og det maksimerer den værdi og effekt, vi skaber for vores kunder.

Borg & Bigum har siden 2020 været medlem af Global Compact og er ISO-certificeret inden for 9001- og 14001-standarderne, henholdsvis kvalitetsledelse og miljøledelse. Endelig har vi opnået elite-smiley fra fødevarestyrelsen og er medlem hos Elretur.

VORES FILOSOFI

Det er gennem et solidt kendskab til vores kunder, samt et stærkt samarbejde og kreativ sparring, at vi skaber de mest effektfulde produkter. Vores kunder er en aktiv del af teamet og bliver inkluderet i hele processen. Det, mener vi, er et vigtigt fundament for, at vi kan skabe meningsfulde og relevante produkter og kampagner, der skaber tydelig effekt for vores kunders forretning og deres interessenter.

MØD BORG & BIGUM

SPECIALISTER MED PÅ HOLDET

Som kunde hos Borg & Bigum får man et stærkt hold. Med specialister inden for idé- og konceptudvikling, design, sourcing & indkøb, logistik og webudvikling kan vi hjælpe forskellige typer af virksomheder med forskellige behov. Det gør også, at vi er i stand til at skabe yderligere værdi for vores kunder på forskellige måder i vores processer.

IDÉUDVIKLERE & DESIGNTEAM

Bag de gode idéer og unikke designs til promotionartikler og firmatøj står vores idéudviklere og designteam. Med erfaring og baggrunde inden for bl.a. reklamebranchen, markedsføring & salg samt produktudvikling har vores idéudviklere og designere de bedste forudsætninger for at finde den rette idé. De har stor erfaring med at sætte sig ind i en virksomheds forretning og strategiske overvejelser for dernæst at give kreativ sparring. Det er herigennem at den gode idé, der kan skabe en effekt for kunden, findes. Her tænkes både innovativt og konceptuelt, og der er fokus på alt fra at finde det unikke design igennem funktion, form eller udtryk til at sikre synergi med øvrige brandingaktiviteter.

 

SOURCING- & INDKØBSSPECIALISTER

Vores sourcing- og indkøbsspecialister har stort kendskab til de forskellige leverandører og produktionsmuligheder verden over og har de rette kompetencer til at finde det rigtige produkt til den rigtige pris, og i den rigtige kvalitet. Uanset hvilket produkt der er tale om, så er det afgørende at kunne finde den rette leverandør til opgaven. Teamet har stor erfaring med at styre produktionsprocessen og sikre kvaliteten igennem løbende produktionsprøver og kvalitetskontrol.

 

LAGERTEAM

Med eget lager og vores lagerteam, der har stor erfaring med lagerstyring og pakkeopgaver, er vi i stand til at være fleksible og tilpasse os 100 % efter kundens behov inden for lageropbevaring, pluk og pakkeopgaver. På vores lager opbevares og håndteres artikler for alle kunder med en lagerløsning. Derfra håndteres varemodtagelse, bestillinger og afsendelser i tæt samarbejde med kundesupporten dedikeret til kunder med Totalløsninger.

 

WEBTEAM

Endelig har vi vores eget webteam, som står bag alle vores kunders webshopløsninger. Teamet er eksperter i at udvikle, drive og vedligeholde forskellige webshopløsninger på mange forskellige CMS og webplatforme. Teamet driver i dag mere end 150 forskellige webshops og kan med brede kompetencer levere skræddersyede løsninger efter kundens behov.