BEKLÆDNING

– Det rette tøj styrker virksomhedens image

BEKLÆDNING MED FORMÅL

DET RETTE TØJ – FOR BÅDE VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE ​

Tøj er for mange af vores kunder en helt særlig del af en virksomheds udtryk. Her bæres virksomhedens brand af repræsentanter, der dagligt interagerer med omverdenen og viser den menneskelige side af virksomheden.

Sammen med kunden sørger vi for, at tøjet har det helt rigtige look, så virksomhedens brand kommer korrekt til udtryk. Derudover fokuserer vi på, at tøjet fungerer for dem, der skal bruge det. Fungerer tøjet, får det medarbejderen til at føle sig godt tilpas – og det afspejler sig på omverdenen. 

Vores fokus er derfor altid at tilpasse og kombinere mode, design, komfort, funktionalitet og branding, så tøjet får det rigtige udtryk og passer til medarbejderne og situationen, det skal bruges i.

Vi leverer bl.a. profiltøj til kontor- og hotelbranchen, håndværkere og detail.

Vi udvikler, designer og tegner naturligvis også profiltøj helt fra bunden. Sæt dit præg og gør virksomhedens profiltøj helt igennem unikt.

Der er masser af muligheder for bæredygtige tekstiler – både i form af økologi, oeko-tex, m.v.

VORES KATEGORIER

Vi leverer alt fra løbetøj og cykeldragter til arbejdstøj, messetøj og specialdesignede butiksuniformer. I vores arbejde med profilbeklædning tager vi udgangspunkt i nedenstående kategorier.

BRANDING

DEN HELT RIGTIGE FIRMABEKLÆDNING

– Sæt tryk på dit firmatøj og styrk dit brand

sunwill_neg
Craft-sportswear_neg
Eton-Shirts-logo_neg
neutral-600_neg
eterna_logo_neg
Tee_Jays_logo_neg