FSC-VAREMÆRKELICNES

– vær med til at sikre naturen og de sociale forhold i verdens skove 

DEN GRØNNE VINKEL

SKOVBRUG MED OMTANKE

Hos Borg & Bigum har vi en vision om en bedre verden, natur og miljø, og vi vil være med der, hvor vi kan gøre en forskel. Forest Stewardship Council® (FSC®) gør et fantastisk vigtigt stykke arbejde for verdens skove og menneskerne i dem, hvilket vi ønsker at støtte op om og sætte fokus på. 

Organisationens hovedopgave er at fremme bæredygtig skovdrift og økonomisk levedygtighed i alverdens skove samt sikre skovarbejdernes sociale rettigheder.

Når du vælger FSC, er du med til at sikre naturen og sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Dette gælder, når du køber eller producerer produkter af FSC-certificeret træ – lige fra havemøbler, gulve og opvaskebørster til papir og emballager.

Et produkt mærket med FCS har et licensnummer, som kan spore produktet tilbage til den virksomhed, der har produceret det. På den måde kan du nemt og hurtigt tjekke produktets validitet samt oprindelse.

Borg & Bigum har en FSC-varemærkelicens til markedsføring af FSC-mærkede produkter. Udelukkende virksomheder med en varemærkelicens eller en certificering kan lovligt markedsføre FSC-mærkede produkter. 

Borg & Bigums licensnummer er FSC® N003929.

Du kan læse meget mere om FSC og deres arbejde
her ».

NYT PÅ BLOGGEN