Om Borg & Bigum

Borg & Bigum udvikler reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver, der skaber effektfulde relationer for virksomheder. Vores produkter udtrykker vores kunders brand og er relevante for målgrupperne, og derigennem skabes de effektfulde relationer til målgrupperne.

Vi har hjulpet virksomheder med at styrke deres profil og relationer siden 1984. I dag er vi blandt de førende inden for både reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver i Danmark.
Vi vil være anerkendt som branchens mest innovative og professionelle sparringspartner, når det kommer til at vælge produkter, gaver og løsninger, der skal skabe glæde, styrke vores kunders image og øge deres bundlinje.

Vi er 46 medarbejdere og har specialister inden for bl.a. idé- & konceptudvikling, design, sourcing & indkøb, logistik og e-commerce. Det gør, at vi er værdiskabende i alle vores processer, og det maksimerer den værdi og effekt, vi skaber for vores kunder.

Borg & Bigum er ISO-certificeret inden for 9001- og 14001-standarderne, henholdsvis kvalitetsledelse og miljøledelse. Endelig har vi opnået elite-smiley fra fødevarestyrelsen og er medlem hos Elretur.

 

Læs mere om vores ISO-certificering her.

Se fødevarestyrelsens smiley-rapport her.

Se vores certifikat fra Elretur her.