Få effekt igennem relevante produkter

Der findes mange forskellige reklameartikler. Alt fra powerbanks til bamser. De kan alle få en farve og et logo. Og de kan styrke en virksomheds profil og skabe en effekt – hvis de er relevante.
Reklameartikler kan have vidt forskellige formål, som f.eks. at skabe opmærksomhed, opfordre til handling, skaffe nye kunder eller noget helt andet. Vi er specialister i at udvikle reklameartikler, der både afspejler virksomhedens brand og er relevante for målgruppen, til forskellige virksomheder med forskellige udfordringer. Det skyldes vores solide erfaring og kompetencer inden for området samt vores evne til at sætte os ind i og forstå vores kunders forretning, strategi og udfordringer.

Læs mere om vores kompetencer her.

 

Vores løsninger

Når vi udvikler reklameartikler til vores kunder, tager vi enten udgangspunkt i et specifikt lagerprodukt eller udvikler produktet fra bunden. Det afhænger af den specifikke kundes forretning, situation og behov. 

Inden for lagerprodukter kan vi tilbyde mange muligheder inden for vidt forskellige produktkategorier igennem vores store leverandørnetværk. Udover at finde frem til det rigtige produkt, udvikler vi en branding for kunden, som bliver trykt, graveret eller på anden vis gengivet på produktet.

 

 

 

 

Når der er brug for et unikt produkt, udvikler vi det fra bunden. Resultatet bliver et specialprodukt, og en unik branding af virksomheden. Valgmulighederne i forhold til materialer, funktioner og detaljer gør det muligt i højere grad at folde en virksomheds brand og personlighed eller et specifikt budskab ud. Igennem det kreative sammenspil med os er det virksomhedens ønsker og produktets formål, der er afgørende for slutproduktet.

Uanset hvilken løsning virksomheden ønsker, så sikrer vi sammenhæng og en rød tråd mellem virksomhedens strategi og produktet.

 

Få inspiration til jeres reklameartikler her.

 

Kontakt os med jeres ønsker – så finder vi den rette løsning.