Stort udvalg & små detaljer

Firmajulegave, kundegave, eller jubilæumsgave. Uanset hvilken anledning, der er tale om, så handler det om at finde den rigtige gave: den velvalgte gave. Den velvalgte gave viser, at den er givet med omtanke, og at relationen til modtageren værdsættes. Og gaven bidrager ikke kun til modtagerens opfattelse af virksomheden, men også til omgivelsernes opfattelse af virksomheden.

Vi sørger for, at vores kunder kan finde den rigtige gave til enhver anledning ved at have et stort udvalg af kendte mærkevarer at vælge fra. Dertil supplerer vi vores udvalg med vores egne produkter, som vi udvikler i eksklusivt samarbejde med anerkendte designere og mærkevareproducenter. Endelig er der mulighed for at få skræddersyet de små detaljer såsom indpakning og kort. Fordi at sætte et personligt præg på gaven viser, hvor meget modtageren betyder.

Køb årets firmagaver til både kunder og medarbejdere på www.firmagavernu.dk.

Et glimt af vores udvalg

Eksempler på vores egne produkter

Del dine ønsker med os – så finder vi en gave, som både du og modtageren bliver glade for.

Borg & Bigums Reklamationsbehandling

Vi gør gerne opmærksom på, at gaven er leveret af Borg & Bigum Danmark A/S, hvormed du som kontaktperson ikke bør ulejliges unødigt.

Vi gør vores bedste for at sikre, at din gave leveres sikkert og ubeskadiget. Men skulle du være så uheldig, at din vare er beskadiget, bedes du kontakte vores Kundesupport, som sidder klar til at tage imod jeres medarbejderes henvendelser. Skriv til kundesupport@borgbigum.dk.