MØDET DER RESULTEREDE I MERE END FEDE GAVER 🔜🌲

Julen varer lige FRA påske.

I starten af marts var vi som så ofte før på leverandørbesøg – men det var ikke et helt almindeligt besøg, for vi kom hjem med meget mere end det vi kom for. Ikke nok med at vi fik en masse lækre og anderledes gaver med hjem til årets julesæson – vi fik også fingrene i den allersejeste lokation til årets fotoshoot.📸
Vi faldt pladask for stedet, da vi var ude og besøge vores tre leverandører på deres fælles lokation i København.

Påskeferien har vi (bl.a.) brugt på at style og skyde vores (jeres!) julegaver i dette smukke, rå og finurlige miljø, så de ligger klar til at blive præsenteret på fineste vis i årets onlineshop, juletilbud og julekataloger. Se et par stemningsbilleder fra fotoshootet herunder 📷 👇

Vi arbejder på højtryk for at få katalogerne klar. Kan du ikke vente ⏰, så kom forbi vores showroom i Albertslund eller Vejle – her står vores lækre sortimenter allerede klar med masser af mærkevarer, eksklusive samarbejder og selvfølgelig fokus på gaver fremstillet med tanke for miljøet 🌿

Den allersejeste lokation til årets fotoshoot…