VI FEJRE BIODIVERSITET I VERDENS SKOVE 🌳🐛

Vil I være med?

Hos Borg & Bigum har vi en vision om en bedre verden, natur og miljø, og vi vil være med der, hvor vi kan gøre en forskel. Forest Stewardship Council® (FSC®) gør et fantastisk vigtigt stykke arbejde for verdens skove og biodiversiteten i dem. Biodiversiteten giver os ren luft, vand og jordbund, bedre kår for bestøvning af afgrøder – er med til at bekæmpe klimaforandringerne og i sidste ende naturkatastrofer. Det ønsker vi, at støtte op om og sætte fokus på.

Som FSC-licensholder har vi i FSC-ugen valgt at være ambassadør for Skovskarnsbassen. Når du køber et FSC-certificeret produkt, er du med til at passe godt på den. Den og alle de andre små dyr og insekter er med til at holde skoven og kloden i gang. Vælg FSC-certificerede produkter, så er du med til at støtte vores biodiversitet og alle skovens væsner – fra store til små. Og det er der virkelig brug for!

Når du vælger FSC-certificerede produkter, er du med til at sikre og hykde naturen, biodiversiteten og sociale forhold i de skove, hvor træet/papiret/pappet kommer fra. Dette gælder, når du køber eller producerer produkter af FSC-certificeret træ – lige fra havemøbler, gulve og opvaskebørster til papir og emballager.

Et produkt mærket med FCS har et licensnummer, som kan spore produktet tilbage til den virksomhed, der har produceret det. På den måde kan du nemt og hurtigt tjekke produktets validitet samt oprindelse.

Ren luft, vand og jordbund…