NÅR PÅSKEÆGGET BLIVER TIL GULD… 🐣

Påskepjat eller en lønsom cocktail? 💸

Udover at være en religiøs højtid er påsken efterhånden blevet et mere moderne fænomen, der i højere grad handler om at give hinanden selskab og ikke mindst…. påskeæg. Men hvad har det med virksomhederne at gøre?

En påskegave kan være et velsmagende startskud på samarbejdet mellem virksomhed og medarbejdere (og kunder). Den kan også bruges som en super anledning til at sige “tak” for året, der er gået.

Påskegaven er efterhånden blevet en tradition i rigtig mange virksomheder, og flere og flere hopper hvert år med på vognen. For selvom det umiddelbart er noget småt, har den en stor indvirkning på og betydning for den enkelte medarbejder: Vedkommende føler sig mere værdsat, bliver mere positivt indstillet overfor nye og gamle arbejdsopgaver og stræber, ofte ubevist, efter i endnu højere grad at nå virksomhedens eller egne mål.

Hvad siger du? Vil du helst være ansat i den virksomhed, der forkæler sine medarbejdere med en lille hilsen eksempelvis til påske (og jul) eller i den virksomhed, der ikke gør det? Hvis alle andre goder er de samme.

Nogen er måske ligeglade, men langt de fleste vil nok helst være ansat i den førstnævnte virksomhed. Det er da altid hyggeligt at få lidt ekstra forkælelse ind i hverdagen – også selvom det ”bare” er en lille ting.

Så nej, det er ikke bare pjat. Der er faktisk en mening med galskaben, når virksomhederne forkæler deres medarbejdere med påskeæg. Måske de slet ikke har råd til at lade være? Måske det ligefrem kan gå hen og blive en lønsom investering?

Forkæl dine medarbejdere med påskegaver lige her 👉🏻 https://www.firmagavernu.dk/da/paaskegaver

Et velsmagende startskud på samarbejdet…