GREENWASHING? HAR DU STYR PÅ DINE INDKØB?🍃

Har du også svært ved at gennemskue alle de grønne løfter, når du køber merchandise ind til din virksomhed? Greenwashing forpurrer i stigende grad billedet af begrebet ‘bæredygtighed’ og gør det noget nært umuligt at navigere i.

Når dine produkter er mærket med Aware™, er du sikret en reel vandbesparelse og dokumenteret brug af genbrugsmaterialer.
Ved hjælp af genanvendt polyester og bomuld foretages en positiv indvirkning på vandbesparelsen – du garanteres ægte genbrugsmaterialer samt reduktion af vandpåvirkningen. Aware™ er ved hjælp af sporstofteknologi en virtuel komponent, der verificerer og validerer indholdet i det endelige produkt.

Paraplyer, portfolios, notebooks, caps, muleposer, backpack, trolleys, huer m.v. med store vandbesparelser – det sætter vi tryk på!

Se Aware-film om vandbesparelse: https://vimeo.com/603919431

Vandbesparelse og genbrugsmaterialer…