DAGE I BÆREDYGTIGHEDENS TEGN 🌿

Vi holder os konstant opdaterede på nye trends og tendenser inden for bæredygtighed, så vi og vores kunder altid kan føle sig godt klædt på, når vi begiver os ud i bæredygtighedsjunglen – og vi har suget til os af inspiration og viden. Bl.a. tidligere på året på Dansk Industris webinar ’Undgå at falde i greenwashing-fælden’ og efterfølgende på Dansk Mode & Textils webinar ’Cirkulær økonomi inden for tekstiler.💡

Efterfølgende deltog vi på eventet TRENDS & TRADITIONS i Lokomotivværkstedet i København, hvor vi har hørt spændende taler og foredrag med talere som Ane Cortsen, Emilie van Hauen og Claus Meyer, der kom med interessante vinkler og tankevækkende beskuelser på begrebet bæredygtighed.✨🗣Emilie van Hauen udførte en lille interessant øvelse, der gik ud på at tilhørerne inde i hovedet skulle liste de 5 vigtigste personer i deres liv. Efter 10 sekunder spøger hun: Hvem havde sig selv på listen?? (Kun ca. 5 personer ud af 200!). VIGTIG LÆRING!👉🏼: Put dig selv øverst på listen – og lær dine børn det! Ellers kommer vi aldrig videre i rejsen mod en bæredygtig verden.🌍

Har du dig selv på listen?

Nye trends og tendenser inden for bæredygtighed