SAMMEN OM ET FÆLLES BÆREDYGTIGT MÅL 🙏🌳

Hos Borg & Bigum har vi en vision om en bedre verden, natur og miljø, og vi vil være med der, hvor vi kan gøre en forskel. FSC* gør et fantastisk vigtigt stykke arbejde for verdens skove og menneskerne i dem, hvilket vi ønsker at støtte op om og sætte fokus på. Vi vægter, som medlem af FSC, samarbejde med leverandører, der tager aktivt stilling til klima, ressourcer og socialøkonomisk ansvar, højt – herunder naturligvis FSC-certificerede virksomheder.

Organisationens hovedopgave er at fremme bæredygtig skovdrift og økonomisk levedygtighed i alverdens skove samt sikre skovarbejdernes sociale rettigheder.

Når du vælger FSC, er du med til at sikre naturen og sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Dette gælder, når du køber eller producerer produkter af FSC-certificeret træ – lige fra havemøbler, gulve og opvaskebørster til papir og emballager.

Et produkt mærket med FCS har et licensnummer, som kan spore produktet tilbage til den virksomhed, der har produceret det. På den måde kan du nemt og hurtigt tjekke produktets validitet samt oprindelse.

*Forest Stewardship Council

Fokus på en bedre verden…