Specialisterne er med på holdet

Som kunde hos Borg & Bigum får man et stærkt hold. Med specialister inden for idé- og konceptudvikling, design, sourcing & indkøb, logistik og webudvikling kan vi hjælpe forskellige typer af virksomheder med forskellige behov. Det gør også, at vi er i stand til at skabe yderligere værdi for vores kunder på forskellige måder i vores processer.

 

Idéudviklere & designteam

Bag de gode idéer og unikke designs til promotionartikler og firmatøj står vores idéudviklere og designteam. Med erfaring og baggrunde inden for bl.a. reklamebranchen, markedsføring & salg samt produktudvikling har vores idéudviklere og designere de bedste forudsætninger for at finde den rette idé. De har stor erfaring med at sætte sig ind i en virksomheds forretning og strategiske overvejelser for dernæst at give kreativ sparring. Det er herigennem at den gode idé, der kan skabe en effekt for kunden, findes. Her tænkes både innovativt og konceptuelt, og der er fokus på alt fra at finde det unikke design igennem funktion, form eller udtryk til at sikre synergi med øvrige brandingaktiviteter.

Læs om vores tilgang og filosofi her.

 

Sourcing- & indkøbsspecialister

Vores sourcing- og indkøbsspecialister har stort kendskab til de forskellige leverandører og produktionsmuligheder verden over og har de rette kompetencer til at finde det rigtige produkt til den rigtige pris, og i den rigtige kvalitet. Uanset hvilket produkt der er tale om, så er det afgørende at kunne finde den rette leverandør til opgaven. Teamet har stor erfaring med at styre produktionsprocessen og sikre kvaliteten igennem løbende produktionsprøver og kvalitetskontrol.

Læs mere om, hvordan vi sikrer kvaliteten her.

 

Lagerteam

Med eget lager og vores lagerteam, der har stor erfaring med lagerstyring og pakkeopgaver, er vi i stand til at være fleksible og tilpasse os 100 % efter kundens behov inden for lageropbevaring, pluk og pakkeopgaver. På vores lager opbevares og håndteres artikler for alle kunder med en lagerløsning. Derfra håndteres varemodtagelse, bestillinger og afsendelser i tæt samarbejde med kundesupporten dedikeret til kunder med Totalløsninger.

Læs om lagerløsninger her.

 

Webteam

Endelig har vi vores eget webteam, som står bag alle vores kunders webshopløsninger. Teamet er eksperter i at udvikle, drive og vedligeholde forskellige webshopløsninger på mange forskellige CMS og webplatforme. Teamet driver i dag mere end 150 forskellige webshops og kan med brede kompetencer levere skræddersyede løsninger efter kundens behov.

Læs om webshopløsninger her.