Totalløsning

Jo mere en virksomhed investerer i sin profil igennem artikler, jo mere håndtering følger der med. Og selvom det er en god investering, så er bestilling, logistik, distribution og fakturering noget, der kræver tid og ressourcer. Derfor tilbyder vi vores kunder en Totalløsning, hvor der ikke kun er tid og ressourcer at spare, men også fordele at hente. Bestillingen sker nemt igennem en webshop, og derfra klarer vi al håndtering. Aftalen er således bygget op omkring to løsninger: En webshopløsning og en lagerløsning.

 

Kundetilpassede aftaler

Webshopløsningen består af en webshop udviklet i kundens design og fungerer som omdrejningspunktet, hvorfra bestillinger, lagerstyring og forsendelser til de ønskede destinationer foregår. Det er herigennem, at vores kunder nemt kan bestille de artikler, de behøver.
Samtlige løsninger er kundetilpassede, og vi udvikler både helt enkle og mere avancerede løsninger. Det kan være en traditionel webshop eller en løsning, der integreres med et intranet, ERP eller en procurementløsning.

Lagerløsningen vedrører opbevaringen og håndteringen af artiklerne på vores lager. Udover opbevaring og en eventuel finansiering af varelageret, så sørger vi for, at produkterne når frem til de rette lokationer til tiden. Det sikrer vi igennem en kundetilpasset aftale med nøje aftalte paknings- og distributionsaftaler. Derudover har vi track-and-trace på alle leveringer.
De to løsninger bakkes op af en kundesupport, der er dedikeret til kunder med en Totalløsning.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med vores webshop- og lagerløsninger her.

 

Stordriftsfordele og styrket branding

Der er store fordele at hente med en totalløsning. De dyre småindkøb skiftes ud med stordriftsfordele, hvilket giver en besparelse på bundlinjen. Samtidig undgår vores kunder at skulle bruge ressourcer og administration på lagerhold, opdatering og håndtering. Endelig er der nye muligheder for at koordinere anvendelsen af produkterne og opsamle data og viden om anvendelsen af produkterne igennem webshoppen, hvilket kan give styrket branding.

 

Kontakt os, og få et bud på, hvordan en Totalløsning kunne se ud for jeres virksomhed.